Oreli Consulting startades nov 2017 och är certifierade och registrerade hos elsäkerhetsverket samt innehar egenkontrollprogram.

Vi har lång erfarenhet både inom AC & DC installationer. Vi utför alla typer av elinstallationer hos både privatpersoner som företag så som kompletta nyinstallationer i nyproduktion och befintliga anläggningar. Service och underhåll av elanläggningar för att öka säkerheten och minska personskadorna och skador på egendom.

Vi har lång erfarenhet även inom likström och telekom installation.
Vi levererar utbildade elektriker och tekniker, till kund för olika uppdrag. Vi jobbar långsiktigt och där vi gärna finnas med tidigt i processen och vill längs resan vara med att bidra till energieffektiva, miljövänliga och hållbara lösningar. Vi har haft glädjen att vara entreprenörer på datacenter där labverksamhet, installation, underhåll och service av 2G, 3G, 4G samt 5G och tillhörande elinstallationer utförts. Oreli har även tagit fram lösningar inom sektionering av elektriska anläggningar för telekom, utfört installationer och byggt infrastruktur för både el,data och radiokablage.Med hjälp av en snabbfotad, flexibel organisation anpassar vi oss enkelt efter uppdragsgivarens önskemål och projektets kravspecifikation. Genom åren har vi projekterat, konsulterat, installerat och levererat hundratals installationer och vi vågar påstå att vi är ett av regionens mest mångsidiga teknikföretag.

Recensioner från kunder

 

Tel:+46 702 88 91 06


Följ oss på facebook och Instagram

    


© Copyright Oreli Installation AB